Uitnodiging vastgoed presentatie ORAM: Lunch with a View

Uitnodiging vastgoed presentatie ORAM: Lunch with a View

Dure meters

Vastgoed is kostenpost nummer 2 voor bedrijven en ondernemers. Zit u ook vast aan een langdurig huurcontract, te veel meters voor een veel te hoge prijs? Flexibiliteit en contractvrijheid zijn nog steeds schaars in de traditionele vastgoedmarkt, ondanks de huidige crisis.

Vastgoed Amsterdam en Schiphol

En dat geldt ook voor Amsterdam. Want waar heel Nederland kampt met leegstand, kampt Amsterdam met schaarste. Schaarste in de populaire binnenstad, schaarste op de prestigieuze Zuidas. Maar ook: leegstand op Sloterdijk, hotels in plaats van kantoren, bijzondere plekken als de Houthavens, erfpachtperikelen en zelfs een vastgoedbubble op Schiphol. En waarom zakt de huurprijs eigenlijk niet bij zoveel leegstand?

Lunch with a View

Vastgoed in Amsterdam, de gouden stappen naar succes en besparing
Vrijdag 25 april 2014 12.00-14.00 uur

Kortom: genoeg belangrijke ontwikkelingen in en genoeg geld te besparen op kostenpost nummer 2: uw vastgoed. Rommert Mulder en Pim Bettenhaussen van Huurdersland, gaan met u door Amsterdam en geven u daarbij het gouden stappenplan voor succesvol vastgoed huren voor uw bedrijf.

Aanmelden

Bent u verantwoordelijk voor het vastgoed van uw bedrijf? Meld u dan aan voor de eerste Lunch with a View bij ORAM over vastgoed in Amsterdam. Er is slechts plek voor 25 deelnemers.