Huurcontract ROZ, heeft u vragen? Huurdersland helpt!
1012
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-1012,page-parent,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-11.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive
 

Huurcontract

Heeft u vragen over uw huurcontract. Wilt u weten op welk moment u uw huurovereenkomst kunt opzeggen of heeft u een geschil over de looptijd of wederopleveringsverplichting? Huurdersland heeft de juridische kennis en vaardigheden in huis om u bij deze vragen bij te staan en problemen voor u op te lossen. Voor meer informatie kunt u vrijblijvend contact opnemen met Huurdersland.

Discussie over inhoud huurcontract of servicekosten?

Lekt het in uw kantoorruimte en wordt u door de verhuurder consequent met een kluitje het riet in gestuurd. Of heeft u het gevoel dat u te veel betaalt voor de servicekosten en brengt de verhuurder zaken in rekening waar u niet om vraagt? Huurdersland heeft de juiste juridische kennis in huis om deze praktijken aan te pakken of om u te helpen bij de heronderhandeling van het service- en dienstverleningspakket.

 

Daarnaast maakt Huurdersland contractuele afspraken met de verhuurder om de toekomstige servicekosten afrekeningen structureel te verminderen.

Via de onderstaande links treft u meer informatie over de beschreven onderwerpen.