Huren

Waarom advies bij het huren van kantoor, winkel of bedrijfsruimte?

In de vastgoedmarkt voor kantoorruimte en bedrijfsmatig vastgoed staat het voordeel aan uw kant. Het aanbod van is in Nederland enorm, de vraag is  op een aantal specifieke locaties na gering. Vakkundig onderhandelen levert direct geld op.

 

Geschikte kantoorruimte vinden, is niet eenvoudig. Het maken van de juiste keuze wordt bepaald door de ligging, de kwaliteiten van het pand en de condities waaronder het wordt gehuurd. De locatie, bereikbaarheid en technische faciliteiten zijn belangrijk, net als de mogelijkheden om snel en eenvoudig de ruimte te kunnen aanpassen aan de groei of krimp van de organisatie. Huurdersland is de aanhuurmakelaar bij uitstek en beschikt over de vereiste kennis en ervaring om u daarin objectief te adviseren.

 

De onderhandeling over een zakelijk huurcontract is echter minstens zo complex. Wie een contractvoorstel volgens de ‘Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken(ROZ) 2015’ krijgt voorgeschoteld, verwacht iets goed in handen te hebben. Helaas is dat niet zo: deze zogenaamde ‘ROZ- huurovereenkomst’ is er niet in uw belang, maar is volledig gericht op het belang van de verhuurder.

En dan is er ook nog de commerciële component: het huuraanbod van bedrijfsruimte overstijgt op de meeste locaties in Nederland de vraag volledig waardoor de huurprijzen zijn gedaald. Dat biedt veel onderhandelingsruimte op het gebied van huurvrije periode, huurprijsverlaging, investeringsbijdrage, verhuisvergoeding et cetera. Dat maakt het mogelijk de kosten aanzienlijk te verlagen en huurdersvriendelijke contracten af te sluiten.

 

Huurdersland onderhandelt als gelijkwaardige professionele partij met kennis van zaken over de commerciële voorwaarden bij contractvorming en heeft alle actuele juridische kennis in huis om tot een huurcontract te komen waarin uw belangen gewaarborgd zijn. Door uitsluitend voor huurders te werken heeft Huurdersland hierbij een onafhankelijke positie.

Waarom Huurdersland laten onderhandelen?

Wij bereiken stevige resultaten, kostenbesparingen van 20% tot 40% zijn mogelijk

Actuele juridische en commerciële kennis van huurcontracten

Actuele kennis van de nationale en lokale vastgoedmarkt

De rol van Huurdersland als mediator waarborgt uw relatie met de verhuurder/eigenaar

Contractonderhandeling gericht op de hele huurperiode

Prestatie gerichte beloning

Uiterst tevreden klanten