Heronderhandeling huurcontract. Huurdersland helpt!
109
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-109,page-parent,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-11.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive
 

Heronderhandeling huurcontract

Heronderhandeling van het huurcontract

Aan het einde van de looptijd van uw huurcontract opnieuw onderhandelen over de voorwaarden voor verlenging kan u veel geld besparen.

 

Zakelijke huurcontracten hebben meestal een eerste looptijd van 5 of 10 jaar met aansluitend een stilzwijgende verlenging voor telkens 5 jaar. Het is uitermate zinvol om voor het aflopen van elke huurtermijn de voorwaarden voor verlenging te heronderhandelen in plaats van stilzwijgend te verlengen. U kunt daarmee veel geld besparen: uw huurcontract bepaalt in grote mate de waarde van het vastgoed en dus is uw handtekening onder een nieuw contract de verhuurder heel wat waard. Besparingen van 20% tot 50% op de huurkosten zijn geen uitzondering.

 

Huurdersland onderhandelt voor u over nieuwe commerciële voorwaarden, verbeterde huurvoorwaarden op basis van een huurdersvriendelijk contract, flexibilisering van de einddatum of een aanpassing van het aantal vierkante meters dat u wilt huren.

Waarom kiezen voor Huurdersland?

Wij bereiken stevige resultaten, kostenbesparingen van 20% tot 40% zijn mogelijk

Actuele juridische en commerciële kennis van huurcontracten

Actuele kennis van de nationale en lokale vastgoedmarkt

De rol van Huurdersland als mediator waarborgt uw relatie met de verhuurder/eigenaar

Contractonderhandeling gericht op de hele huurperiode

Prestatie gerichte beloning

Uiterst tevreden klanten