Advocatenkantoor Levenbach & Gerritsen huurt 480m²op Schiphol-Rijk

Advocatenkantoor Levenbach & Gerritsen huurt 480m²op Schiphol-Rijk

Levenbach & Gerritsen heeft per 1 december 2011 een driejarige huurovereenkomst gesloten met IVG Immobilien AG voor huur van circa 480m² kantoorruimte en 10 parkeerplaatsen aan de Beachavenue 178 op Schiphol-Rijk. De kantoorruimte is gelegen op de vijfde en bovenste verdieping van het bedrijfsverzamelcomplex Le Carré.
Levenbach & Gerritsen is een advocatenkantoor dat nationale en internationale relaties adviseert en bijstaat op juridisch en economisch terrein. De focus is gericht op hetgeen de ondernemer dagelijks bezig houdt. Levenbach & Gerritsen is een ambitieus kantoor met vestigingen in Amsterdam en Schiphol-Rijk.
Huurdersland heeft in opdracht van Levenbach & Gerritsen het gehele aanhuurtraject van Beachavenue 178 voor haar rekening genomen. De aanhuur is naar volledige tevredenheid van Levenbach & Gerritsen verlopen. Naast een uitstekend onderhandelingsresultaat: 15 maanden huurvrij, huurprijs €140,- per m², verhuiskostenvergoeding, investeringsbijdrage en geen wederopleveringsverplichting (in totaal ruim 50% korting) is er ook een flexibelcontract overeengekomen. Schenk Makelaardij heeft eigenaresse IVG bij deze transactie begeleid.