logo

Ook minder betalen voor uw huisvesting?

Bel 020-771 2683 of doe deVisie

Integriteit

Pim en Rommert hebben in de afgelopen jaren persoonlijk ervaren hoe vaak de commerciële belangen van de huurder ondermaats behartigd worden door landelijk opererende vastgoedadviseurs. De traditionele grote kantoren behartigen namelijk zelden alleen de belangen van de huurder, zoals Huurdersland dat wel doet. Ze hebben altijd te maken met gedeelde belangen: zij zijn niet alleen adviseur van de afzonderlijke huurder, maar vaker adviseur van dezelfde verhuurder. Dit zorgt ervoor dat ze nooit en te nimmer het beste onderhandelingsresultaat kunnen bereiken voor u. Met de oprichting van Huurdersland willen wij deze situatie doorbreken. Huurdersland is er voor de huurder, en voor niemand anders.

ROZ

“Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken(ROZ).2003”. Deze zin komt u vrijwel altijd tegen in een huurvoorstel voor kantoor- en bedrijfsruimten, of projectinformatie daarover. Een standaardmodel van de Raad van Onroerende zaken, denkt u dan als huurder, dat moet vast goed zijn! Helaas is dat niet het geval. In tegendeel. Deze zogenaamde ‘ROZ- huurovereenkomst’ is er niet in uw belang. Hij is er volledig in het belang van de eigenaar¹.

Nederlandse Kantorenmarkt

Het blijft crisis op de Nederlandse kantorenmarkt. Het aanbod van kantoorruimte loopt verder op terwijl de vraag steeds verder afneemt en zich vooral beperkt tot de A-locaties in de kernsteden. Hoe komt dit en hoe kan de zakelijke huurder hiervan profiteren?

integriteit, prima samenwerking en ervaring.”

Jan Keppels, Projectleider Huisvesting B/CFD

 

Huurdersland maakt op basis van uw gegevens een geheel vrijblijvende besparingsanalyse. In stap twee worden uw contactgegevens opgevraagd, waarna u binnen 24 uur een inschatting van de mogelijke besparingen ontvangt.

Stap 1: kantoorgegevens

Oppervlakte kantoorruimte
m2

Aantal parkeerplaatsen

Huurprijs kantoorruimte
EUR excl. BTW per kwartaal

Huurprijs parkeerplaatsen
EUR excl. BTW per kwartaal

Servicekosten
EUR excl. BTW per kwartaal

Plaats

Straat + huisnummer

Einddatum huurcontract

Aantal medewerkers

Voeg hier uw huurovereenkomst toe (indien beschikbaar – max 10Mb)

Huurcheck afronden

Op basis van de door u verstrekte gegevens gaan wij aan de slag met het berekenen van uw kostenbesparingen. Laat uw contactgegevens achter zodat we u de berekening kunnen toesturen.

Stap 2: contactgegevens

Bedrijfsnaam

Contactpersoon

« Terug naar stap 1

Telefoonnummer

E-mailadres