logo

Ook minder betalen voor uw huisvesting?

Bel 020-771 2683 of doe deOver ons

Huurdersland is opgericht door Pim Bettenhaussen en Rommert Mulder. Na jarenlang werkzaam te zijn geweest bij de grootste kantoorgebruiker van Nederland, de Rijksgebouwendienst, zijn zij in 2010 voor zich zelf begonnen. De vastgoedkennis en onderhandelingservaring die zij in de loop der jaren hebben opgedaan, gebruiken zij nu om huurders bij te staan in de (her)onderhandelingen van huurcontracten en/of beëindiging daarvan. Huurdersland weet hoe het is om voor de huurder aan de onderhandelingstafel te zitten, en benut deze kennis in uw voordeel.

Huurdersland is gespecialiseerd in de afstoot en heronderhandeling van bestaande huurcontracten. Maar ook voor aanhuur, (onder)verhuur, servicekostenonderhandelingen of gebrekenregelingen kunt u een beroep op ons doen. Heeft u vragen over uw bestaande huurcontract en wilt u weten wat Huurdersland voor uw organisatie kan betekenen? Graag maken wij een vrijblijvende afspraak met u om onze werkwijze toe te lichten en de besparingen die Huurdersland voor uw organisatie kan realiseren, in kaart te brengen

drs. Pim R.D. Bettenhaussen (1979) trad na een afgeronde studie Sociale Geografie aan de Universiteit van Amsterdam, in 2004 in dienst bij de Rijksgebouwendienst. Als portefeuillemanager bij de directie Vastgoed, heeft Pim gewerkt in opdracht van verschillende Rijksdiensten (o.a. Min. V&W, Min. LNV, Min.  OCW, Min.  EZ, Min. VWS, Min. VROM, Min. Justitie en de Belastingdienst). Pim staat bekend als een professioneel vastgoedadviseur bij de aanhuur van nieuwe kantoorruimte en de heronderhandelingen van bestaande huurcontracten.

Ook drs. Rommert  Mulder (1976), begon zijn carrière in 2004 bij de Rijksgebouwendienst, na een afgeronde studie Planologie aan de Universiteit van Amsterdam. In de rol van dispositiemanager voor de directie Vastgoed is Rommert verantwoordelijk geweest voor de afstoot van alle koop- en huurobjecten van de Rijksgebouwendienst. Ook was Rommert als leegstandscoördinator verantwoordelijk voor de verhuur van en het tijdelijke gebruik (anti-kraak) van leegstaande rijksgebouwen.

Partners-Rommert-en-Pim

Rommert Mulder (links)

Pim Bettenhaussen (rechts)


 

Huurdersland maakt op basis van uw gegevens een geheel vrijblijvende besparingsanalyse. In stap twee worden uw contactgegevens opgevraagd, waarna u binnen 24 uur een inschatting van de mogelijke besparingen ontvangt.

Stap 1: kantoorgegevens

Oppervlakte kantoorruimte
m2

Aantal parkeerplaatsen

Huurprijs kantoorruimte
EUR excl. BTW per kwartaal

Huurprijs parkeerplaatsen
EUR excl. BTW per kwartaal

Servicekosten
EUR excl. BTW per kwartaal

Plaats

Straat + huisnummer

Einddatum huurcontract

Aantal medewerkers

Voeg hier uw huurovereenkomst toe (indien beschikbaar – max 10Mb)

Huurcheck afronden

Op basis van de door u verstrekte gegevens gaan wij aan de slag met het berekenen van uw kostenbesparingen. Laat uw contactgegevens achter zodat we u de berekening kunnen toesturen.

Stap 2: contactgegevens

Bedrijfsnaam

Contactpersoon

« Terug naar stap 1

Telefoonnummer

E-mailadres