logo

Ook minder betalen voor uw huisvesting?

Bel 020-771 2683 of doe deVolandis huurt 970m² kantoorruimte aan de Ceintuurbaan 2 Harderwijk

Het Kennis- en Adviescentrum Bouw en Infra (het Centrum) was voor de huisvesting van de nieuwe organisatie opzoek naar een geschikte kantorenlocatie. De beoogde voorkeurslocatie is gelegen aan de Ceintuurbaan 2, gebouw 100, op het Bouw & Infra Park te Harderwijk. Huurdersland is door Volandis gevraagd de commerciële onderhandeling voor de beoogde voorkeurslocatie te voeren en zorg te dragen voor het afsluiten van de juridische huurovereenkomst op basis van huurdersvriendelijke voorwaarden, tegen commercieel zo gunstig mogelijke uitgangspunten. Dit heeft geresulteerd in de huur van 970m² kantoorruimte en 30 parkeerplaatsen. Gebouw 100 betreft een monumentaal legeringsgebouw, dat in het verleden dienst deed als huisvesting voor officieren die destijds gelegerd waren op deze kazerne. Gebouw 100 is een gebouw uit een serie van 4 naast elkaar gelegen exact gelijkende gebouwen. Deze gebouwen hebben een monumentale status verworven. Gebouw 100 wordt daarbij volledig getransformeerd en casco+ opgeleverd waar  het complex bouwkundig en klimaattechnisch wordt aangepast en o.a. voorzien van complete infra voorzieningen van data en telecom, sanitaire groepen en liftinstallatie. De werkzaamheden worden in nauwe afstemming met de nieuwe huurder Volandis planmatig uitgewerkt en uitgevoerd. Oplevering van de ruimte vindt plaats in Q1 2017.

 

 

Huurdersland maakt op basis van uw gegevens een geheel vrijblijvende besparingsanalyse. In stap twee worden uw contactgegevens opgevraagd, waarna u binnen 24 uur een inschatting van de mogelijke besparingen ontvangt.

Stap 1: kantoorgegevens

Oppervlakte kantoorruimte
m2

Aantal parkeerplaatsen

Huurprijs kantoorruimte
EUR excl. BTW per kwartaal

Huurprijs parkeerplaatsen
EUR excl. BTW per kwartaal

Servicekosten
EUR excl. BTW per kwartaal

Plaats

Straat + huisnummer

Einddatum huurcontract

Aantal medewerkers

Voeg hier uw huurovereenkomst toe (indien beschikbaar – max 10Mb)

Huurcheck afronden

Op basis van de door u verstrekte gegevens gaan wij aan de slag met het berekenen van uw kostenbesparingen. Laat uw contactgegevens achter zodat we u de berekening kunnen toesturen.

Stap 2: contactgegevens

Bedrijfsnaam

Contactpersoon

« Terug naar stap 1

Telefoonnummer

E-mailadres